Villa Zeelied

VillaZEELIED

DeVilla Zeelied is gelokaliseerd in de Cesar Gezellestraat te Oostduinkerke. Opslechts 50 m van het strand en de zee. Het project bevindt zich zowel aan dezuidkant als aan de westkant aan de voet van de beschermde duinen uit hetnatuurreservaat met een oninneembaar zicht tot in Koksijde. U bent enkel op eensteenworp van Oostduinkerke. Dit is een unieke ligging aan onze Belgische kustvoor uw appartement.

DeVilla Zeelied is een exclusief kleinschalig luxeproject in villastijl gebouwdop traditionele bouwwijze. Ze wordt opgetrokken uit de meest duurzame enverfijnde materialen van eerste kwaliteit. De hedendaagse architectuur voor deze uniekelocatie is ontworpen door Dwek Architecture & Partners (www.olivierdwek.com). Het bureau Dwekzal de eentonigheid en banaliteit van de gebouwen aan onze kust doorbreken aande hand van zijn specifieke visie of architectuur. Dit kleinschalig project zalop een evenwichtige manier geïntegreerd worden in de duinen en zal zichonderscheiden door een uitgepuurde detaillering. Villa Zeelied bestaat uit 3villa-appartementen (slechts 1 appartement per verdieping). Ieder appartementheeft vier gevels, zeezicht en zonneterrassen. Inde kelderverdieping bevinden zich 2 dubbele garages (opp. 56 en 61,7 m²) en 1garage voor 4 wagens (70 m²) evenals ruime berging als wasplaats en voorfietsen.

Op deeerste bouwlaag is er 1 villa-appartement (181 m²) dat bestaat uit een inkommet vestiaire en apart toilet, ruime living met mogelijkheid tot open haard(ontbijthoek, zithoek, eetruimte en leefruimte) met zongerichte terrassen (54m²), een ruime keuken, 3 slaapkamers waarvan één met een terras, een masterbadkamer, een apart toilet, een badkamer, een dressing (totale oppervlakte 235m²).

Op de2de bouwlaag is er 1 villa-appartement (203,7 m²) dat bestaat uiteen inkom met vestiaire en apart toilet, ruime living met mogelijkheid tot openhaard (ontbijthoek, zithoek, eetruimte en leefruimte) met zeezicht en metzongerichte terrassen (59,1 m²), deels overdekt, een ruime keuken, 3slaapkamers waarvan één met een terras, een master badkamer, een apart toilet,een badkamer, een dressing (totale oppervlakte 262,8 m²).

Op de3de  bouwlaag is er 1villa-appartement (162 m²) met een inkom met vestiaire en apart toilet, ruimeliving met mogelijkheid tot open haard (ontbijthoek, zithoek en eetruimte) metzeezicht en met zongerichte terrassen (50,3 m²), een ruimekeuken, 2 slaapkamers, waarvan één met dressing, een master badkamer, een 2debadkamer (totale oppervlakte 212,3 m²).

VillaZeelied is voorzien van alle luxe en comfort.

Uwdroom wordt werkelijkheid: ontspanning, rust en luxe. Tijdens de zomermaandenmaar ook daarbuiten heeft de Villa Zeelied heel wat te bieden. Een frisse neushalen aan de vloedlijn, paardrijden op het strand, herontdekken van onzekunststeden, wandelen in het duinengebied, fietsen in de uitgestrekte polders…

Vill Zeelied is eentopproject. Haar ligging, haar architectuur, haar afwerking en haar comfortmaken van uw investering de beslissing van uw leven… De steeds groeiendeschaarste van bouwgronden aan de kust en de toenemende vraag van gezinnen dieeen stek aan zee willen, garanderen de gemiddelde waardestijging van dergelijkeappartementen aan zee in de toekomst.v  • Oostduinkerke Dorp [0,47 km]

  • Vrije Basisschool [0,66 km]

  • Hotelschool Ter Duinen [1,9 km]

  • 8670 Koksijde [2,5 km]

  • Carrefour market express OOSTDUINKERKE [0,52 km]

  • KOKSIJDE (COLRUYT) [2,17 km]

  • Leopold II laan 275 8670 Oostduinkerke [1,61 km]

  • Algemeen Tandarts [0,51 km]

  • Pharveda [0,47 km]

  • Furnes [4,87 km]
Année de construction 0
Rénovation (An) 0
Etat général Finitions luxueuses
Meublé Non
Inondations sensibilité Zone non inondable
Zone démarquée Pas d’application

Surfaces et dimensions

Surface habitable (ca.)181 m2

Construction

Technique

Construction Score Remarque
Chauffage Gaz naturel
}

Espace Etage Surface Remarque
3 x Chambre 0 -
Jardin 0 90m2
Terrasse 0 71m2
Salle de bains 0 -
Toilettes 0 -
Cuisine 0 -
Débarras 0 -

Traits

Eau de ville
Electricité
Gaz naturel

Info urbanisme

Affectation urbanistique Zone d’habitat
Citation pour infraction urbanistique Non
Permis de construction Oui
Permis de lotir Non
Droit de préemption Non
Patrimoniales protégées Non

Calculez votre hypothèque

À proximité et similaires

Coxyde, 39 boîte 103 € 375 000

Appartement A vendre

Groenhof I 103

2 106 m² Réf. 2279782
Coxyde, 39 € 41 500

Garage A vendre

Groenhof Garage 23

19,38 m² Réf. 2227755
Coxyde, 6 € 39 500

Garage A vendre

Coxy 2000 G 18

15,12 m² Réf. 2256736